برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)در واحد تهران غرب

۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۵ اخبار
تعداد بازدید:۵

همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی (ع) دفتر فرهنگ اسلامی مورخ 25 و26 آبان ماه اقدام به برگزاری مراسم سوگواری در دو دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم پایه نمود.

این مراسم  با حضور دکتر داداندیش ریاست واحد ، معاونین و روسای دانشکده ها  و همچنین مادر شهید سید مصطفی موسوی جوانترین شهید مدافع حرم ودانشجوی رشته مهندسی مکانیک واحد و جمع کثیری  از اساتید ، کارکنان  و دانشجویان  واحد در محوطه دانشگاه برگزار شد .

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط استاد ارجمند نوروزی از کارکنان واحد ، نمایش خوانی توسط گروه ترنم باران با عنوان «اگه بارون بزنه »و «خورشید کاروان» برگزار گردید. شعرخوانی از دیگر برنامه هایی بود که توسط استاد سعید بیابانکی اجرا شد. در ادامه پس از اجرای مراسم تعزیه ، به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید سید مصطفی موسوی جوانترین شهید مدافع حرم رونمایی از پرتره این شهید که توسط یکی از دانشجویان واحد آقای عباس اکبری دانشجوی مقطع ارشد الکترونیک و دیجیتال طراحی شده بود صورت پذیرفت .

اذان زنده توسط استاد نوروزی ، اقامه نماز و پذیرایی از دیگر برنامه های صورت گرفته در این مراسم بود.