برگزاری مراسم سوگواری حضرت ابا عبدا... الحسین

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۹ اخبار
برگزاری مراسم سوگواری حضرت ابا عبدا... الحسین

به گزارش دفتر فرهنگ اسلامی در آستانه فرارسیدن اربعین شهادت اسوه شهامت و استقامت حسین بن علی (ع) و مقارن با اولین سالگرد جوانترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی با هماهنگی دفتر فرهنگ اسلامی واحد تهران غرب مراسمی به تفکیک در هر یک از دانشکده‌های فنی و مهندسی و ساختمان علوم پایه واحد تهران غرب برگزار شد.

حضور پروین داداندیش رییس واحد، معاونان و روسای دانشکده ها، مادر شهید سید مصطفی موسوی جوانترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این واحد دانشگاهی و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد در این مراسم عشق به آقا امام حسین (ع) را بیش از پیش نمایان کرد.

تلاوت قرآن و اذان ظهر از سوی داود نوروزی قاری قرآن، نمایش خوانی توسط گروه ترنم باران با متن های خورشید کاروان و اگه بارون بزنه، شعرخوانی توسط استاد حافظ ایمانی و سعید بیابانکی، اجرای تعزیه توسط گروه مالک اشتر رونمایی از پرتره شهید موسوی و برپایی نماز جماعت از برنامه های این مراسم است.